Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Όλα ήταν υπέροχα στην γιορτή του 1ου Δημοτικού!


Τα λόγια… περισσεύουν για τις όμορφες και σε πνεύμα Χριστουγέννων, ζωγραφιές των παιδιών του 1ου Δημοτικού Παλλήνης.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή στο 1ο Δημοτικό σχολείο Παλλήνης η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά. Η οργάνωση από το δ.σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ήταν εξαιρετική και τα παιδιά, αλλά και οι γονείς που παρευρέθησαν εκεί, το διασκέδασαν με την ψυχή τους.
Ο πρόεδρος του δ.σ. κύριος Σπύρος Κασέλας, η αντιπρόεδρος κυρία Όλγα Σπυρή, αλλά και όλα τα μέλη του δ.σ. του συλλόγου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά… άψογο!! Ήταν όλα υπέροχα!
Παρόντες στην γιορτή ήταν και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παλλήνης, κύριος Παναγιώτης Μερτύρης, αλλά και ο Δημοτικός σύμβουλος, κύριοςΚωνσταντίνος Μήλας, οι οποίοι συνομίλησαν με τα μέλη του δ.σ. και τους γονείς, τους συνεχάρησαν και τους ευχήθηκαν χρόνια πολλά και καλές γιορτές.


Χριστουγεννιάτικα στολίδια, τρόφιμα και πολλά ακόμα πράγματα είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν όσοι επιθυμούσαν για την οικονομική στήριξη του συλλόγου. Η ανταπόκριση των γονιών ήταν αξιοσημείωτη!
Zwpallini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου