Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Ο γιατρός Δημ. Γιαννουσόπουλος προτεινόμενος για τη θέση Προέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παλλήνης

 
Τον Δημήτρη Γιαννουσόπουλο, Δημοτικό Σύμβουλο προερχόμενο από τη Δημοτική Ενότητα Παλλήνης, πρότεινε ως υποψήφιο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παλλήνης, ο Δήμαρχος Αθανάσιος Ζούτσος.

Η υποψηφιότητα του κ. Δημ. Γιαννουσόπουλου θα τεθεί υπό την κρίση του Δημοτικού Συμβουλίου στις Δημαιρεσίες που είναι προγραμματισμένες αύριο Κυριακή 6 Ιανουαρ. στο Δημοτικό Κατάστημα Γέρακα, ώρα 13.00.

Η επιλογή του κ. Δ. Γιαννουσόπουλου αναγγέλθηκε πριν λίγη ώρα από το Δήμαρχο Παλλήνης προς τα μέλη της δημοτικής ομάδας της πλειοψηφίας και έγινε αποδεκτή δίχως δημόσια αντίρρησηαπό το σύνολο των μελών της.

Ο κ. Αθανάσιος Ζούτσος, παράλληλα, γνωστοποίησε τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων που θα εκτεθούν ως υποψήφιοι προς εκλογή για την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Παλλήνης. Η διαδικασία εκλογής των μελών που θα στελεχώσουν αμφότερες τις Επιτροπές θα γίνει κι αυτή αύριο μεσημέρι και σύμφωνα με τη διάταξη του νόμου, οι πέντε σύμβουλοιπροέρχονται από την παράταξη της πλειοψηφίας και οι δύο από την αντιπολίτευση.-δεν προσδιορίζεται αν θα είναι μέλη της μείζονος ή της ελάσσονος μειοψηφίας-

Για την Οικονομική Επιτροπή προτεινόμενοι είναι:

Γεώργιος Μερτζάνος, Δημήτριος Καρκούλιας, Φώτιος Αβαρκιώτης, ΙωάννηςΔημόπουλος, Ανδρέας Μαντζώρος και αναπληρωματικά μέλη, ο ΔημήτριοςΚαρράς και ο Σταύρος Δρούγκας

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, οι προτεινόμενοι:

Σταύρος Δρούγκας, Ειρήνη Κουνενάκη, Δώρα Δάρρα-Πράπα, ΆγγελοςΛιακόπουλος και Γρηγόρης Καραγιάννης με αναπληρωματικό μέλος τον Θεόδωρο Σταματίου

Λίγα λόγια για τον υποψήφιο Πρόεδρο του Δ.Σ. Δημήτρη Γιαννουσόπουλο

Γεννήθηκε το 1949 στην Καλαμάτα και ζει στην Παλλήνη από το 1994. Είναι διδάκτωρ της Ιατρικής του πανεπιστημίου της Bologna.

Ειδικεύτηκε στη Χειρουργική Ουρολογία στο Δημοτικό Νοσοκομείο Αθηνών και από το 1995 μέχρι και πρόσφατα που συνταξιοδοτήθηκε εργαζότανε ως ουρολόγος στο ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής.

http://neologosattikis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου