Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Εμπλοκή στις διεργασίες συμπόρευσης Δάβαρη – Κασαγιάννη;


Πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει με την... προίκα του αυτοδιοικητικού «γάμου» Δημήτρη Δάβαρη – Λάμπρου Κασαγιάννη ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες του notioanatolika.gr, γεγονός όμως το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από τις δύο πλευρές αφού επισήμως θα υπάρξει ανακοίνωση της συνεργασίας εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές οι δύο άνδρες δέχονται μεν το μοίρασμα του χρόνου δημαρχίας του καθενός σε 3 χρόνια για τον κ. Δάβαρη και σε 2 για τον κ. Κασαγιάννη, δεν έχουν καταλήξει όμως ακόμη στον τρόπο με τον οποίο αυτό θα εκφραστεί και θα αποτυπωθεί στο χαρτί της κοινής συμφωνίας.

Ένα άλλο σημείο εμπλοκής είναι η απαίτηση του κ. Κασαγιάννη να αναλάβουν δικοί του συνεργάτες τις αντιδημαρχίες Τεχνικών υπηρεσιών και Οικονομικών, κάτι που δεν φαίνεται να αποδέχεται ο νυν δήμαρχος Παιανίας.

Όπως και νάχει πάντως το εάν τελικώς ο... γάμος αυτός πραγματοποιηθεί θα είναι κάτι που θα μάθουμε εντός της εβδομάδας και πάντως όχι αργότερα από τις 27 Απριλίου αφού εκείνη είναι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων και ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο της Αθήνας.http://notioanatolika.gr/

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας? Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου