Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΠΑΛΛΗΝΗ: Στήριξη του Νεκτάριου Καλαντζή στον Παναγιώτη Μερτύρη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ» ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ – ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΚΑΛΑΝΤΖΗ

ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ» ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΡΤΥΡΗ

Η συναντίληψη που προέκυψε από τις συζητήσεις μας για το σήμερα, αλλά κυρίως για το αύριο του νέου δήμου Παλλήνης, αποτέλεσε την επισφράγιση στην απόφαση της συνεργασίας μας. Ο οικονομολόγος-κοινωνιολόγος Νεκτάριος Καλαντζής, αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και επικεφαλής της Κίνησης «Πρωτοβουλία για την πόλη μας», που δημιουργήθηκε κυρίως από νέους ανθρώπους των τριών πόλεων (Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη), αποδέχθηκε την τιμητική πρόταση του υποψήφιου δημάρχου Παναγιώτη Μερτύρη, επικεφαλής του συνδυασμού «Πόλεις για να ζεις», με στόχο να συγκεντρωθούν τα «καλύτερα μυαλά» της πόλης, ώστε να την διοικήσουν με άλλη νοοτροπία και να κάνουν το όραμα, πράξη.

Η Κίνηση «Πρωτοβουλία για την πόλη μας» αποτέλεσε ένωση νέων ανθρώπων, που έχουν όρεξη για δουλειά και διάθεση να προσφέρουν στον τόπο. Γι’ αυτό άλλωστε, έτυχε από τις πρώτες ημέρες της δημιουργίας της, ευρείας αποδοχής από τους δημότες μας.

Επειδή όμως, η «Πρωτοβουλία» δεν συγκροτήθηκε για να καλύψει ή να ικανοποιήσει τις προσωπικές φιλοδοξίες κανενός, κι επειδή ο μόνος τρόπος να ανατραπεί το παγιωμένο καθεστώς της δημοτικής αρχής, είναι η ένωση όλων των υγιών δυνάμεων της Ανθούσας, του Γέρακα και της Παλλήνης, ανεξάρτητα από κόμματα και ιδεολογίες, προχώρησε σε συνεργασία με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Πόλεις για να ζεις», με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Μερτύρη, στον οποίο βρήκε ανθρώπους με το ίδιο όραμα και την ίδια φιλοσοφία, δημιουργώντας μια νεανική ομάδα ανθρώπων, συνεπικουρούμενη από έμπειρους δημοτικούς συμβούλους, καταξιωμένους επιστήμονες και αυτοδημιούργητους επαγγελματίες, συνθέτοντας ένα ισχυρό συνδυασμό, έτοιμο να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες των δημοτών.

Σχετικά ο κ. Νεκτάριος Καλαντζής, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μοναδικό γνώμονα θέτω το συμφέρον της πόλης μου, το οποίο πάντα βάζω πάνω από το προσωπικό, κάτι που έκανα όλο αυτό το διάστημα και από την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου, για μείζονα θέματα που απασχολούν την περιοχή. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Αυτή είναι η βασική μας διαφορά! Στηριζόμενοι σε αυτόν τον στόχο, συνεργαζόμαστε και υποστηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον συνδυασμό «Πόλεις για να ζεις» και καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, βοηθώντας με κάθε τρόπο στην προσπάθεια ώστε να γίνουν η Ανθούσα, ο Γέρακας και η Παλλήνη, πόλεις για να ζούμε, εμείς και τα παιδιά μας».

* Ο Νεκτάριος Καλαντζής είναι Οικονομολόγος-Κοινωνιολόγος και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Παλλήνης. Γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στο Γέρακα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο Hertfordshire της Μ. Βρετανίας, καθώς και μεταπτυχιακού διπλώματος στη Ναυτιλία (Msc) από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Κατέχει άδεια Λογιστή-Φοροτεχνικού, ενώ είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Διεθνούς Ένωσης Ναυτιλιακών Οικονομολόγων. Σήμερα διατηρεί δική του επιχείρηση στον Γέρακα. Ήταν ο πρώτος που ασχολήθηκε αναλυτικά με την αρχαία ιστορία της περιοχής (αρχαίος Δήμος Γαργηττού), ενώ υπήρξε πρόεδρος συλλόγου φοιτητών, καθώς και πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Γέρακα. Έχει κάνει πλήθος παρεμβάσεων και προτάσεων στον Τύπο, αλλά και στο Δ.Σ. για σοβαρά ζητήματα που αφορούν την πόλη.

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας? Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου