Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Κοντά στην Τρίτη Ηλικία ο Δήμαρχος Παλλήνης : "Καμία μέιωση στην Κοινωνική Μέριμνα"

kopi_pitas_kapi201266

Καμία μείωση στην κοινωνική μέριμνα "
Δεν θα μειωθεί καμία δαπάνη για την τρίτη και την πρώτη ηλικία παρά τις δραματικές μειώσεις της τάξεως του 53% που υφίσταται η Τοπική Αυτοδιοίκηση από τις κρατικές επιχορηγήσεις λόγω μνημονίου.
Αυτό ήταν το μήνυμα που έδωσε ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο και σε κάθε κατεύθυνση σε όλες τις γιορτές συλλόγων και κοινωνικών φορέων που παραβρέθηκε για να τιμήσει την κοπή της πρωταχρονιάτικης πίτας τους.
Ετσι και στην πρόσφατη κοπή της πίτας του 1ου ΚΑΠΗ ΔΕ Γέρακα σε μια πολύ ζεστή και ανθρώπινη ατμόσφαιρα ο δήμαρχος βρέθηκε ανάμεσα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, είχε την ευκαιρία να τους σφίξει το χέρι και να ανταλλάξει μαζί τους ευχές αλλά και απόψεις και το κυριότερο να τους διαβεβαιώσει ότι παρά τις δυσκολίες της διοίκησης, παρά την στενότητα των οικονομικών, το επίπεδο των υπηρεσιών που απολάμβαναν μέχρι σήμερα οι φιλοξενούμενοι του ΚΑΠΗ θα διατηρηθεί στο ακέραιο.
Ο Δήμαρχος τόνισε την εντατικοποίηση του Δήμου Παλλήνης στην Κοινωνική Μέριμνα, στην στήριξη των ευπαθών ομάδων και στην ευαισθησία όσον αφορά τις δύσκολες στιγμές που περνάει η ελληνική οικογένεια αλλά και οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας. Παράλληλα όμως τόνισε ότι ανάλογη έμφαση θα δοθεί και στην πρώτη ηλικία στο μέλλον της κοινωνίας μας, έτσι ώστε ούτε τα μικρά παιδιά να πληγωθούν ή να ζημιωθούν από την κρίση.
Ο Δήμος είπε, απλώνει απέναντι στις απειλές ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας, με χρηστή διοίκηση και σφίξιμο των οικονομικών έτσι ώστε να εξασφαλιστεί όχι μόνο το ελάχιστο της αξιοπρεπούς διαβίωσης αλλά και η διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου ζωής για τους απόμαχους της ζωής.
Οι φιλοξενούμενοι στα ΚΑΠΗ ευχήθηκαν στο Δήμαρχο Χρόνια Πολλά και κουράγιο στο δύσκολο έργο του.
http://eisodos17.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου