Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Τι έλεγε ο Γερακιώτης στον Παλληνιώτη …. Για το σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων


Γερακιώτης:  Έλα φίλε μου συνδημότη Παλληνιώτη, τι γίνεσαι; Καλοπερνάτε σεις κει πέρα μαθαίνω, πάλι στη μάσα το ρίξατε προψές το βράδυ και δεν είπες κουβέντα.  


Παλληνιώτης: Μην είσαι άδικος, σε είχα ενημερώσει ότι στο επόμενο δείπνο οι προσκλήσεις θα ήταν περιορισμένες, σε…..στενό δημοτικό κύκλο που λέμε. 
Γερακιώτης: Πάντως αυτό που έχω να σου πω είναι ότι εσείς τα κουτσοπίνετε και η τύχη σας δουλεύει, η ομογενοποίηση συνεχίζεται! 

Παλληνιώτης: Για λέγε, τι έγινε; Πάλι μας την φέρατε; 

Γερακιώτης: Μη τρέχεις, άρχισαν επενδύσεις στην πόλη σας! Ναι σου λέω έργα λαός! Σας φτιάχνουμε Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων εφ΄ εξής (ΣΜΑ) για ευνόητος λόγους και με τον χαρακτηριστικό τίτλο <Ράμπα Τεχνικής Υποστήριξης> ή κάπως έτσι….   

Παλληνιώτης: Και που θα μας τον…..βάλλετε  καλοί μας (Ομογενοποιημένοι) άνθρωποι;

Γερακιώτης: Από ότι άκουσα δίπλα από το Νεκροταφείο σας! Το ψήφισαν και οι δικοί σας δημοτικοί σύμβουλοι! 

Παλληνιώτης: Μήπως έμαθες και το σκεπτικό των φοβερών αν – εγκεφάλων που το επέλεξαν;

Γερακιώτης: Ναι βέβαια! Α) Για να είναι κοντά στους νεκρούς σας! Τους γονείς σας, τα αδέλφια σας, τους φίλους σας. Β) Οι νεκροί ούτε αναπνέουν ούτε οσφραίνουν! Γ) Σε περίπτωση που επιτραπεί η….καύση να υπάρχουν έτοιμα καύσιμα! Και Δ)  Σάμπως είναι δικός τους ο χώρος;

Παλληνιώτης:  Φίλε, σε είχα προειδοποιήσει ότι δεν θέλουμε τέτοιου είδους ανάπτυξη, κατ εσάς ομογενοποίηση όπως αυθαίρετα την βαπτίσατε. Φαίνεται ότι θα πρέπει να την ακυρώσουμε εμείς και θα το πράξουμε. Όσο για τους δικούς μας συμβούλους; Κύριε φυλακείν το στοματί μου! 

Εμπνευσμένη Επιστολή Αναγνώστη
                                                                                                  http://eisodos17.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου