Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Συμμετοχή του Δήμου Παλλήνης στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την λειτουργία Κέντρου Υγείας Σπάτων


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επαναφορά της 24ωρης λειτουργίας και την δωρεάν παροχή υγείας πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Σπάτων από κάτοικους των Σπάτων, της Αρτέμιδας, του Πικερμίου, της Παλλήνης, του Γέρακα και της Ανθούσας μετά το κάλεσμα του Δημάρχου Σπάτων Αρτέμιδος Χρήστου Μάρκου και της Επιτροπής «Αγώνας Πολιτών».

Στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν πολίτες όλων των ηλικιών, φορείς και αιρετοί οι οποίοι τόνισαν την σημασία να διατηρηθεί και να αναβαθμιστεί σε μια 24ωρη μονάδα εξυπηρέτησης του πολίτη το Κέντρο Υγείας Σπάτων που αποτελεί το πιο κοντινό σημείο παροχής ιατρικών υπηρεσιών της ευρύτερης περιοχής.

Στην συγκέντρωση παρευρέθη ο Δήμαρχος Παλλήνης Aθανάσιος Ζούτσος δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα αυτόν, τόνισε στην ομιλία του: «Συγκεντρωθήκαμε εδώ σήμερα γιατί δε δεχόμαστε εκπτώσεις στο τομέα της υγείας. Η κρίση έχει ακουμπήσει τα πάντα αλλά αν αγγίξει και το ύψιστο αγαθό την υγείας μας, δε μας έχει μείνει τίποτα πια». Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν, όπως αποφασίστηκε στην κοινή σύσκεψη αιρετών εκπροσώπων φορέων και εργαζομένων, μετά το πέρας της συγκέντρωσης.


pallinipress.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου