Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Μετά ....κυοφορία 23 ετών ΘΑΥΜΑ! Υπεγράφη σήμερα η Πράξη Εφαρμογής της Άνω Μπαλάνας!

 

Κυρώθηκε, σήμερα, Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, από την Περιφέρεια Αττικής η πολυσυζητημένη πράξη εφαρμογής της Άνω Μπαλάνας, περιοχής της δημοτικής ενότητας Παλλήνης. Η διαδικασία ένταξης στο Σχέδιο Πόλης ξεκίνησε το 1989, ολοκληρώνεται μετά 23 έτη και αφού πρώτα διήλθε εν μέσω συμπληγάδωνκαι τριών διαφορετικών δημοτικών αρχών!

Την Πράξη Εφαρμογής υπέγραψε ενώπιον του Αντιδημάρχου Δήμου Παλλήνης, Κώστα Μπάκα, αρμόδιου για το Σχέδιο Πόλης της δημοτικής ενότητας Παλλήνης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος στη διεύθυνση Χωρικού σχεδιασμού κ. Καλλικράτης Μανιάτης. Στην διαδικασία κύρωσης παρόντες ήταν ο Διευθυντής Χωρικού Σχεδιασμού κ. Νικ. Πανταζής καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, συμπολίτης μας, κ. Δημσοθένης Μπαρούτας, του οποίου η αρωγή στην επιτάχυνση ολοκλήρωσης της Πραξης Εφαρμογής ήταν σημαντική.

Για την θετική εξέλιξη -λυτρωτική για τους κατοίκους της Άνω Μπαλάνας, τόσο ο Δήμαρχος Δήμου Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος όσο και ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Μπάκας, εκδήλωσαν την ικανοποίησή τους και παράλληλα την αισιοδοξία τους, ότι ένας μεγάλος αριθμός δημοτών θα μπορεί πλέον να αξιοποιήσει την περιουσία του κατά το δοκούν.

(εκτενέστερη αναφορά στον έντυπο ΝΕΟΛΟΓΟ)

Στη φωτογραφία ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος κ. Καλ. Μανιάτης και ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Μπάκας κατά την κύρωση της Πράξης Εφαρμογής της Άνω Μπαλάνας  
 http://neologosattikis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου