Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ένα νέο σχολείο στο δήμο Παλλήνης- Σε λειτουργία το 5ο Δημοτικό σχολείο ΔΕ


Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας τo 5o δημοτικό σχολείο Γέρακα άνοιξε 11/9 τις πύλες του και υποδέχτηκε για πρώτη φορά μαθητές και εκπαιδευτικούς της πόλης μας.

Αφού τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί περιηγήθηκαν στους χώρους του , θαύμασαν τις καινούριες αίθουσες, τους φωτεινούς διαδρόμους και τους υπόλοιπους χώρους του νέου σχολικού κτιρίου.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος κατά την διάρκεια της ομιλίας του δήλωσε:

«Νιώθω ιδιαίτερα περήφανος και συγκινημένος που εν μέσω κρίσης εγκαινιάζουμε στο δήμο μας μια ακόμη νέα σχολική μονάδα. Με το σύγχρονο αυτό διδακτήριο αναβαθμίζεται το εκπαιδευτικό έργο που παρέχεται στους μαθητές μέσα σε ένα νέο λειτουργικό και δημιουργικό περιβάλλον. Οι συνεργάτες μου και εγώ εργαστήκαμε με πείσμα για την ολοκλήρωση του νέου αυτού κτιρίου, ξεπερνώντας συμπληγάδες, βάζοντας ακόμα ένα λιθαράκι στην προσπάθεια εκσυγχρονισμό των υποδομών που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου, το οποίο δυστυχώς ταλαιπωρείται από χρόνιες ελλείψεις. Ως δημοτική αρχή θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση αποδεικνύοντας ότι παρά τις περικοπές στην κρατική επιχορήγηση των δήμων, εμείς στην παιδεία δε κάνουμε εκπτώσεις αλλά συνεχίζουμε να χρηματοδοτούμε με ιδίους πόρους τα σχολειά μας».
http://www.e-aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου