Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Από... ΟΑΚΑ, Παλλήνη ο Ομπράντοβιτς



Μπορεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έφυγε από τον Παναθηναϊκό, αλλά οι δεσμοί του με την Ελλάδα και το ελληνικό μπάσκετ δεν θα σταματήσουν ποτέ.

Ο πολυνίκης προπονητής συχνά – πυκνά βρίσκεται στη χώρα μας, ενώ συνεχίζει να διατηρεί την Ακαδημία μπάσκετ Teleunicom Basketball Academy Club που ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2008, μαζί με τους Δημήτρη Ιτούδη, Κώστα Παταβούκα και Γιώργο Ρεγγίνα.

Μετά από μια άκρως ικανοποιητική χρονιά τόσο σε επίπεδο λειτουργίας και συνεργασίας με τους αθλητές και τους γονείς τους, όσο και σε αποτελέσματα (πρώτη θέση στο τουρνουά του Πανιωνίου για την ομάδα προμίνι - γεννηθέντες 2000, δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ για την ομάδα μίνι – γεννηθέντες 1999, ημιτελική φάση στο τουρνουά του Ίκαρου Καλλιθέας για την ομάδα 2001 και εξαιρετική πορεία στο ίδιο τουρνουά για τους Παμπαίδες), οι προπονήσεις της νέας σεζόν άρχισαν το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στην έδρα της Ακαδημίας, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων “Ελληνογερμανική Αγωγή”, στην Παλλήνη.




Ερέμιν: «Ο Ομπράντοβιτς μου είπε να πάρω τον Καϊμακόγλου»

Το προπονητικό πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 – 18 ετών, που είτε επιχειρούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα, είτε θέλουν να προχωρήσουν σε υψηλότερο επίπεδο, βελτιώνοντας το παιχνίδι τους τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά.

Οι ιδρυτές της Ακαδημίας, αλλά και ένα επιτελείο έμπειρων σε αυτές τις ηλικίες προπονητών, είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στους αθλητές της Teleunicom Basketball Academy Club η οποία με το επιστημονικά καταρτισμένο πρόγραμμά της και τους ειδικά επιλεγμένους συνεργάτες της (ιατρούς, διατροφολόγο κλπ), προσφέρει τις καλύτερες δυνατότητες στα παιδιά να μάθουν και να ευχαριστηθούν το αγαπημένο τους παιχνίδι, το μπάσκετ.

Σε κάθε περίπτωση, το σημαντικότερο είναι τα παιδιά να απολαμβάνουν την προπόνηση και τα παιχνίδια, να αισθάνονται ικανοποιημένα και ακόμα κι αν δεν γίνουν επαγγελματίες μπασκετμπολίστες, να μάθουν σωστά το άθλημα και να εξελιχθούν σε υγιείς αθλητές και φιλάθλους.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες της Ακαδημίας μπορείτε να βρείτε στοwww.basketballacademy.gr και στα τηλέφωνα 210 – 7250840 και 6977 – 551035.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου