Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΒΙΤΣΙΟΣ ΑΡΙΣTΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ).... «ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ»!!! ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Κας ΠΟΠΗΣ ΖΙΝΕΛΗ

Η Κα Πόπη Ζινέλη, Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παλλήνης λέει μεταξύ άλλων στην επιστολή της:

«….Στα διοικητικά και οικονομικά έγγραφα που έπρεπε να αποτυπώνουν τη λειτουργία της σχολικής επιτροπής, διαπιστώθηκε πλήρης αταξία γεγονός το οποίο μας οδήγησε στις 4 Σεπτέμβρη στην απόφαση να:

1. αναθέσουμε σε ορκωτούς λογιστές τον έλεγχο των οικονομικών της επιτροπής για τη διαχειριστική περίοδο από 1-7-2011 έως 26-6-2012.

2. ζητήσουμε από έγκριτο και έμπειρο νομικό σύμβουλο να μας υποδείξει τις ενδεικνυόμενες ενέργειες, μετά και το πόρισμα των ορκωτών λογιστών.

3. ακολουθήσουμε πιστά όλες τις νόμιμες διαδικασίες που θα μας υποδείξουν…»

Να σχολιάσω ότι:

1) Η επιστολή βγήκε με μεγάλη καθυστέρηση (χωρίς κατά την άποψή μου να ευθύνεται η ίδια, η οποία απλά προσπαθεί να μπαλώσει ευθύνες άλλων!!!)

2) σχεδόν ένα χρόνο ζητάμε στοιχεία και δεν στάθηκε δυνατόν να τα πάρουμε!!! Ακόμα και με εισαγγελική παραγγελία πρόσφατα!!!

3) Όταν έχουμε «πλήρης αταξία» πάμε καρφί για τον εισαγγελέα και όχι στους ορκωτούς λογιστές.

4) Δεν χρειάζεται «από έγκριτο και έμπειρο νομικό σύμβουλο» να μας δώσει τα φώτα του!!!, για το τι πρέπει να γίνει. Είναι γνωστές και πολλές οι διαδικασίες. Εξάλλου ο Κος Δήμαρχος και έμπειρος και έγκριτος Νομικός είναι!!!

5) Οι νόμιμες διαδικασίες ελέγχου, προβλέπονται από τους νόμους και εμείς υποχρεούμαστε να τους εφαρμόζουμε.

6) Απολογισμός έργου έγινε!!!!! -καταγράφτηκε δημόσια και παντού- αρκετό καιρό τώρα. Τότε όλοι οι «συμπαραστάτες» που σας παρείχαν «αμέριστη βοήθεια» το τελευταίο δίμηνο!!! και σήμερα τους ευχαριστείται, που ήταν;;; τι έκαναν;;;

Τέλος δημόσια να πω - ότι θα έλεγα - στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο που δεν παραβρέθηκα (λόγο κηδείας συγγενικού μου προσώπου την ίδια μέρα στην γενέτειρά μου).

Εδώ και τώρα απόφαση του δημοτικού μας συμβουλίου για παραπομπή της υπόθεσης στον εισαγγελέα. Εκείνος θα αποφασίσει για τα περεταίρω προκειμένου να διερευνηθεί η ιστορία και να αποδοθούν οι όποιες ευθύνες υπάρχουν και δυστυχώς - από ότι διαβάζω στην επιστολή - υπάρχουν «αταξίες»!!!! μόνο που η δημοτική αρχή δεν μας τις έχει πει μέχρι σήμερα παρά του ότι ζητάμε επίμονα τα στοιχεία.

Τα περί …………«εσωτερικής πρωτοβουλίας κάθαρσης» ………. αρνούμαι να τα σχολιάσω!!!!!!!!!!!!!!!!



Βίτσιος Αριστείδης(Άρης)

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παλλήνης

Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου