Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Έκτακτη Ανακοίνωση για συνάντηση διαμαρτυρίας


 

Αγαπητοί γονείς,

Μπαίνουμε στον Οκτώβριο και ακόμα δεν έχει λυθεί το πρόβλημα των μετακινήσεων, ενώ τα συναρμόδια Υπουργεία μετακυλύουν την ευθύνη το ένα στο άλλο.
Η αδυναμία διαχείρισης από μεριάς του κράτους οδηγεί καθημερινά σε αδιέξοδο χιλιάδες γονείς και μαθητές των δημόσιων καλλιτεχνικών και μουσικών σχολείων της Αττικής, μεταξύ των οποίων και το δικό μας. Θα πρέπει να τους το υπενθυμίσουμε.

Καλούμε όλους τους γονείς του Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα σε παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 2 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος, έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Στην παράσταση θα συμμετάσχουν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Μουσικών Σχολείων της Αττικής και του Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα, καθώς επίσης και μαθητές που θα παρουσιάσουν μουσικά και θεατρικά δρώμενα.


Για να μην δυσχεραίνουμε τη διοίκηση του σχολείου και δεδομένης της απόστασης του Γέρακα από το κέντρο της Αθήνας, τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία ας μην πάνε στο σχολείο την Τρίτη.

Τα παιδιά θα πάρουν πληροφορίες για την ώρα και τον τόπο της συγκέντρωσης από το 15μελές συμβούλιο των μαθητών του σχολείου.
Οι γονείς θα ενημερωθούν από το blog του Συλλόγου ή με μαζικό ηλεκτρονικό μήνυμα.


Τρίτη 2 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ. 
στην πλατεία Κλαυθμώνος. 
Θα είμαστε όλοι εκεί!


Το ΔΣ του Συλλόγου Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου