Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Παλλήνης: Δεν θα ταλαιπωρήσουμε καθόλου τους δημότες μας μέχρι την παράδοση των κλειδιών του Δήμου Παλλήνης…

Αλλά εμείς οι εργαζόμενοι και η διοίκηση μέχρι να ολοκληρωθεί η γερμανική και τραπεζική κατοχή του Δήμου μας θα κρατήσουμε τις υπηρεσίες μας ανοιχτές..ορθάνοιχτες!
Πρέπει να κάνουμε πως δεν τρέχει τίποτα άλλωστε οι εργαζόμενοι ψηφίσαμε και το ψήφισμα αυτό το ''δημοκρατικό'' χαιρετίστηκε από τον Δήμαρχό μας στην έκτακτη παρωδία του Δημοτικού Συμβουλίου στις 16/11/2012!

Θα στείλουμε τις λίστες μας.. θα φτιάξουμε τους προϋπολογισμούς μας.. θα κάνουμε τις προκυρήξεις μας των Μ.Κ.Ο.. θα κρατήσουμε και την πόλη πεντακάθαρη από τα ενοχλητικά κι επικίνδυνα σκουπίδια..

Δεν θα ταλαιπωρήσουμε καθόλου τους δημότες μας μέχρι την παράδοση των κλειδιών του Δήμου Παλλήνης στους Φουχτελ..στους τραπεζίτες και δεν ξέρω σε ποιούς άλλους..

Πρέπει να μείνουν ανυποψίαστοι..να μην καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν για να μην αλλάξει η ζωή τους και γίνει από δράμα..τραγωδία!

Ο Δήμος Παλλήνης έχει λεφτά και κάνει πολλά έργα!!Προχωρά ηαποχέτευση..έχουμε και κοινωνικό παντοπωλείο..παιδικούς σταθμούςΚΑΠΗ και τι δεν έχουμε! Φθηνά δημοτικά τέλη..υπηρεσίες.. νεράκι του Θεού..όλα πάνε καλά στο Δήμο μας!

Η αλήθεια είναι πως οι δημότες πρέπει να ζητήσουν από όλους αυτούς που πήραν την ψήφο τους να τους υπογράψουν πως τα παραπάνω ωραία που ο Δήμος τους παρέχει θα συνεχίσει να τους παρέχει και σε λίγους μήνες από τώρα..
Την αλήθεια κύριοι όλοι μας..την αλήθεια να πούμε και να αφήσουμε ν' αποφασίσουν οι ίδιοι οι δημότες που πονούν τον τόπο τους..αν θέλουν να παραδοθούμε ή ν'αντισταθούμε..

Αν εσείς εκτός από το να ζητάτε ψήφους δεν τολμάτε να πείτε την αλήθεια θα το κάνουμε εμείς..όσοι πονάμε τολμάμε και θα το κάνουμε..

ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ!

http://pallinipress.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου