Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΑΡΗΣ ΒΙΤΣΙΟΣ: “ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ……ΜΗ ΜΑΣ ΜΑΛΩΝΕΙΣ !!!!! Κύριε….”


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ …………ΜΗ ΜΑΣ ΜΑΛΩΝΕΙΣ !!!!!!! Κύριε….

Είσαι ο τελευταίος που έχεις το δικαίωμα να το κάνεις αυτό. Αν πάλι εκτελείς εντολές του Δημάρχου, τον οποίο υπηρετείς, να ζητήσω συγγνώμη που δεν κατάλαβα ότι είσαι σε εντεταλμένη υπηρεσία!!!!!!!!

Αγαπητέ Κύριε,……………. Κε Δήμαρχε,

Οι δημότες του Δήμου Παλλήνης απαιτούν διαφάνεια και χρηστή διοίκηση. ……

Απαιτούν να έχουν παροχές για αυτά που πληρώνουν για δημοτικά τέλη ανταποδοτικού χαρακτήρα……

Απαιτούν να γίνονται όλες οι διαδικασίες σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον νόμο………

Απαιτούν η ενασχόληση με τα «κοινά» να είναι προσφορά και όχι επαγγελματική αποκατάσταση……….

Απαιτούν σεβασμό και σωστό προγραμματισμό στα χρήματα που πληρώνουν…. απαιτούν ……. απαιτούν ……… απαιτούν …….. απαιτούν ……. απαιτούν ……… απαιτούν ……..

Κε Δήμαρχε,

διαβάζω σε «άρθρο» του Κυρίου δημοτικού σου συμβούλου, είναι η «δεξιά» μεταγραφή σου την περίοδο των δημοτικών εκλογών (είχατε όπως φαίνεται ξεπεράσει τα βαριά λόγια που είχατε ανταλλάξει για πολλά χρόνια ως πολιτικοί αντίπαλοι!!!!!!!!) και πρόσφατα η επιλογή σου για την θέση του Προέδρου της Π Ρ Ω Τ Ο Β Α Θ Μ Ι Α Σ, επιλογή που εκλέχτηκε στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου σου, ότι «απαιτεί» και την κομματική μας ταυτότητα!!!!!!!!!!

Συγκεκριμένα γράφει απευθυνόμενος (ποιος;;;;;) σε εμένα και στον Επικεφαλή της αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Π. Μερτύρη -συγγνώμη λάθος μου - ΑΠΑΙΤΕΙ!!!:

«…..Eρωτώ τον ίδιο. Εμμένει ακόμα στις αρχές και τα ιδανικά της φιλελεύθερης παράταξης και στηρίζει την Ν. Δημοκρατία απο την οποία απεχώρησα εγώ? Απαιτώ καθαρή απάντηση. Γιατί πρέπει να γνωρίζουν οι Δημότες τις ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις όλων όσων ασχολούμεθα με τα κοινά.»

Την απάντηση την πήρε και από τον επικεφαλή της δημοτικής μας παράταξης κ. Π. Μερτύρη και από μένα στο δημοτικό μας συμβούλιο και δεν θα την επαναλάβω. Ας πάρει τα πρακτικά του Δ.Σ. και ας την δημοσιεύσει ο κύριος.

Εγώ κε Δήμαρχε απευθυνόμενος σε εσάς, σας ερωτώ δημόσια αν σκοπεύετε να απολογηθείτε στον κύριο σύμβουλό σας , γιατί είσαστε ΠΑΣΟΚ από τα φοιτητικά σας χρόνια και γιατί κατεβήκατε στις δημοτικές εκλογές δύο φόρες ως υποψήφιος δήμαρχος και πολλές άλλες ως δημοτικός σύμβουλος, με την κομματική στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Αν σκοπεύετε να το κάνετε σας παρακαλώ να με ενημερώσετε προκειμένου να πράξω τα ανάλογα !!!!

Τελειώνοντας θα σας «συμβουλεύσω» να κάνετε και κανένα σεμινάριο στην δημοτική σας ομάδα (για όποιους απαιτείται) για το τι ενδιαφέρει σήμερα εμένα, αλλά και πολλούς άλλους. Σας γράφω μερικές λέξεις- φράσεις που μπορούν να αποτελέσουν τον «κορμό» του σεμιναρίου: Ηθική, εντιμότητα, διαφάνεια, μετριοπάθεια, ικανότητα, ευθύνη, σταθερότητα θέσεων και απόψεων, καταξίωση, εργατικότητα, νομιμότητα και όχι νομιμοφάνεια, θεσμός, έννομη συνέπεια, συνταγματικό δίκαιο, διοικητικό δίκαιο, ποινικό δίκαιο, ποινική δικονομία, απειλή, απάτη ή πλάνη,ακυρότητα, ενοχική σχέση, παράνομη συμπεριφορά, υπαιτιότητα, δόλος, αμέλεια, επιδίκαση, ένωση, χρησικτησία, «ευαίσθητα δεδομένα» όπως: στη φυλετική ή εθνική προέλευση, στα πολιτικά φρονήματα, στις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, στη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, στην υγεία, στην κοινωνική πρόνοια και στην ερωτική ζωή, στα σχετικά με ποινικές διώξεις ή καταδίκες κλπ…………………………………………………………!!!

Βίτσιος Αριστείδης(Άρης)
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παλλήνης
Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής

pallinipress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου