Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Τι έλεγε ο Παλληνιώτης στον Γερακιώτη για τον νέο……<φανερό δείπνο μυστικοσυμβούλων>.

 
Γερακιώτης: Έλα ρε ολοκληρωτικά ομογενοποιημένε συνδημότη, τι κάνεις; σε΄ ψαχνα την προ-περασμένη Παρασκευή, αν θυμάμαι καλά και ούτε φωνή ούτε ακρόαση, τρωγόπινες πάλι με τους συνήθεις ύποπτους, κοινώς <παραγοντίσκους); (κατά την Καρρά-πιπερή ρήση).

Παλληνιώτης: Αυτή την φορά έκανες διάνα! Και για να λύσω την απορία σου και όσων ταυτίζονται, σε ενημερώνω ότι μαζεύτηκαν καμιά πενηνταριά παραγοντίσκοι μπας και βρουν κανένα…..<Παράγοντα>. Στο καπάκι πάντως ρίχνουν και καμιά γυριστή….Περισσότερες πληροφορίες σίγουρα θα έχει μαζέψει ο πρ. του Τ.Σ. για τον Μεγάλο (του).

Γερακιώτης:
Ναι αλλά κάποιους μας αφήνετε στην απέξω, αγνοείτε ακόμη και τους εν ενεργεία….<μεγαλο-παράγοντες> , στο πηγάδι κατουρήσαμε; Άσε που μερικούς δεν τους <πιάνει ύπνος> από την περιέργεια!
Παλληνιώτης! Δεν ξέρουμε που κατουρήσατε ή που κατουράτε, αυτό όμως που ξέρουμε σίγουρα, είναι ότι την Παλλήνη την έχετε……χεσμένη πατόκορφα.

Γερακιώτης!
Α! δεν είσαι εντάξει φίλε μου, πραγματικά δεν μπορώ να σε καταλάβω, δεν αισθάνεσαι την ομογενοποίηση στο πετσί σου; δεν αυξήσαμε τα δημοτικά τέλη για το καλό σου; Δεν παρελάσαμε ομού μαζί σε….. ουδέτερο έδαφος για το καλό σου; Για την ομογενοποιησή σου;

Παλληνιώτης:
Αν συνεχίζεις να μας δουλεύεις συνειδητά θα σου κόψω και την καλημέρα. Ξέρεις, εμείς νομίζαμε ότι ανήκαμε και ανήκουμε στο ίδιο….γένος, στην ίδια <τοπική> ομογένεια, αν ξέραμε ότι ανήκατε σε άλλο γένος ούτε που θα σας…. πλησιάζαμε…… όσο και αν χτυπιότανε ο……Καλλικράτης! ( Ρε μπας και γίναμε….Γεράκια!).

Γερακιώτης:
Ναι αλλά σας μαυρίσαμε και κάποιους….γκρίζους δρόμους, σας βάλλαμε και άσπρες-κίτρινες και μπλε <λουρίδες> να μάθετε να περπατάτε, φτιάξαμε την ανηφορίτσα να μη γλιστράτε, μεριμνήσαμε να μην υπάρχει….συνωστισμός στα μαγαζιά σας, τι στο διάλο ψάχνετε να βρείτε;

Παλληνιώτης:
Φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή… Πάντως ψάχνουμε να βρούμε κάποιον που να μην ασχολείται με την ομογενοποίηση του……ίδιου γένους, μέσω γενέσημων, αλλά να αντιμετωπίσει με όραμα την ισόρροπη ανάπτυξη των πόλεων του ενιαίου δήμου. Ψάχνουμε για λίγη ειλικρίνεια κοντολογίς.…..

Παλληνιώτης: Άντε γεια τώρα και η επομένη σύναξη θα είναι….. αντιπροσωπευτική και μάλιστα σε…διεθνή χώρο χάριν της ομογενοποίησης, με πρώτη επιλογή τα…….ΚΤΕΟ της περιοχής. Θα κληθεί και Καμέραμαν με κάμερα όμως και χωρίς….σπάτουλα και με την γλώσσα μέσα! Θα Καρρα-τσεκαριστεί…..

http://eisodos17.blogspot.gr

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας? Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου