Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

«Γιατί δώσαμε 32.000 για τον χώρο υποδοχής;»


Σκληρή κριτική στον Δήμαρχο Παλλήνης, κο Θανάση Ζούτσο έκανε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κος Παναγιώτης Μερτύρης στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο με αφορμή το ποσό των 32.000 ευρώ που δαπανήθηκε για τον χώρο υποδοχής στο Δημαρχείο.
Ο κος Μερτύρης χαρακτήρισε απαράδεκτο το ποσό που δόθηκε και την προσφορά και τόνισε μεταξύ άλλων πως με αυτά τα χρήματα, θα μπορούσαν να είχαν φτιάξει… τρεις χώρους υποδοχής!
Συγκεκριμένα, επί του συγκεκριμένου θέματος ανέφερε ο κος Μερτύρης: «Πριν από μία εβδομάδα πήρα στα χέρια μου τη μελέτη για τον χώρο υποδοχής που έχει τελειώσει. Αυτός ο συγκεκριμένος χώρος στοίχισε στον Δήμο 32.000 ευρώ! Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο. Καταρχήν, είναι απαράδεκτη η προσφορά και απορώ γιατί τη δεχθήκαμε. Με αυτά τα χρήματα, θα φτιάχναμε τρεις τέτοιους χώρους.
Θεωρώ ότι η διαχείριση αυτή (σ.σ. δημόσιου χρήματος) είναι απαράδεκτη. Αυτά τα λεφτά θα μπορούσαμε να τα δώσουμε αλλού. Το έχω πει επανειλημμένα. Και απορώ γιατί το δεχθήκαμε και προχώρησε το έργο. Πληρώσαμε 32.000 ευρώ αυτό τον χώρο. Τι να πω; Να το κρίνει ο κόσμος».
Η απάντηση Ζούτσου
Από την πλευρά του ο κος Ζούσος απάντησε λέγοντας: «Θα συμφωνήσω μαζί σας κύριε Μερτύρη, πως δυστυχώς κάποια πράγματα στο δημόσιο μπορεί να στοιχίζουν πιο ακριβά. Εσείς όμως ως ελεύθερος κατασκευαστής διαπραγματεύεστε αλλιώς, υπάρχει μία ελεύθερη διαπραγμάτευση. Εμείς ξεκινάμε και κάνουμε τα πάντα με τιμολόγια του Δημοσίου. Οι τιμές αυτές δεν έχουν καμία σχέση με αυτές που γνωρίζετε εσείς και δικαίως τις παρουσιάζετε…»
Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε τι είπε ο κος Μερτύρης αλλά και την απάντηση του δήμαρχου κου Ζούτσου για το συγκεκριμένο θέμα …..
Το βίντεο, όπως και η φωτογραφία από τον… περίφημο χώρο, είναι από τοPallinipress.blogspot.gr:
IMG_7769a_thumb[1]
Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας? Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου