Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Παλλήνη: Νέα επίθεση Καλατζή κατά Ζούτσου


Η κατάσταση που παρουσιάζει ο σταθμός του Προαστιακού στην Παλλήνη αποτέλεσε νέο σημείο τριβής μεταξύ του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου Παλλήνης Νεκτάριου Καλατζή και του δημάρχου της πόλης Θανάση Ζούτσου.

Ο κ. Καλατζής επιρρίπτει στον κ. Ζούτσο σαφείς ευθύνες για την κατάσταση που επικρατεί στον συγκεκριμένο σταθμό και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιβάτες που προσέρχονται εκεί για να εξυπηρετηθούν.

Σε δημοσίευσή του στο facebook ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά το πωλητήριο από το ΤΑΙΠΕΔ στο οικόπεδο που προοριζόταν για parking για το μελλοντικό σταθμό Γέρακα, που δε θα γίνει ποτέ τελικά, έρχεται και η πλήρης αδιαφορία του δήμου και του δημάρχου προσωπικά, για την κατάντια που παρουσιάζει ο προαστιακός σταθμός Παλλήνης στη Λ. Μαραθώνος».

Και προχωρώντας ένα βήμα ακόμη ο κ. Καλατζής υπογραμμίζει: «Κανένα ενδιαφέρον όταν κυκλοφορείς τόσα χρόνια με αυτοκίνητο του δημοσίου (ό,τι αυτό συνεπάγεται με τα λειτουργικά έξοδα)... και δε χρησιμοποιείς τα μέσα μεταφοράς... Πολύ Λογικό! Εμείς τί κάνουμε γι' αυτό όμως;»!
http://www.notioanatolika.gr

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας? Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου