Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΛΛΗΝΗ: Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΠΑΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ……. ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ


Η αυτόβουλη και συνειδητή παραίτηση του δημοτικού συμβούλου και π. Αντιδημάρχου Κώστα Μπάκα από την δημοτική ομάδα Ζούτσου, αποτελεί μεγάλη απώλεια στο ήδη υποβαθμισμένο δημοτικό συμβούλιο.

Αξίζει να σταθούμε στους λόγους παραίτησης του επιτυχημένου Αντιδημάρχου και προϊσταμένου των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου, προκειμένου να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και να αξιολογήσουμε σωστά τις μελλοντικές επιλογές μας…..

Μετά από τις διαδοχικές αποχωρήσεις, ανεξαρτητοποιήσεις και παραιτήσεις συμβούλων από την δημοτική ομάδα, τα τοπικά συμβούλια και τους οργανισμούς, η διοίκηση Ζούτσου εμφανίζει πλέον εικόνα διάλυσης και αφήνει πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που η σημερινή διοίκηση και ο δήμαρχος ασκούν και νέμονται την εξουσία στο δήμο!

Ελπίζουμε, οι <συνήθεις ύποπτοι>, να μη επιδοθούν σε κριτικές που ξεπερνούν τα όρια της ηθικής, διότι στην καλλίτερη περίπτωση θα έρθουν σε αντίθεση με τον δήμαρχο, ο οποίος έχει εξάρει τις ικανότητες του Κώστα Μπάκα και έχει επαινέσει το έργο του ως Αντιδημάρχου δημοσίως.

http://eisodos17.blogspot.gr/


Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας? Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου