Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΛΛΗΝΗ: Γιώργος Αποστολίδης: Η γενίκευση είναι φασισμός κ. Κουνενάκη


Δεν θα έμπαινα στον κόπο να ασχοληθώ με ένα κείμενο που υπογράφει μια κλασική εκπρόσωπος ενός πολιτικού συστήματος που μέρα με τη μέρα καταρρέει, αν δεν το θεωρούσα πολύ επικίνδυνο για τη Δημοκρατία και την κοινωνική συνοχή. Ακούστε λοιπόν κ. Κουνενάκη…

Το αίμα στον προθάλαμο του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είναι τίποτε άλλο από ένα μεμονωμένο περιστατικό που θα μπορούσε να συμβεί παντού. Είναι σαν αυτά τα περιστατικά που συμβαίνουν κάθε μέρα στους δρόμους των πόλεων για την προτεραιότητα ή στα καφενεία των γειτονιών για το ποδόσφαιρο.

Τη γροθιά στα μούτρα την έφαγε ο Δημήτρης Καρράς όχι γιατί με καθαρό και σταράτο λόγο είπε στον καταστηματάρχη (έτσι τον αποκαλείς) ότι «Η πλατεία του Γέρακα ανήκει στους δημότες αυτής της πόλης», αλλά γιατί τον έβρισε, μετατρέποντας τον προθάλαμο του Δημαρχείου σε καφενέ.

Παρά λοιπόν το γεγονός ότι γνωρίζεις από πρώτο χέρι την αλήθεια, αποπροσανατολίζεις τους αναγνώστες βάζοντας ένα φτηνό πολιτικό περιτύλιγμα στα πραγματικά περιστατικά προσπαθώντας να ταυτίσεις τους καταστηματάρχες και τα συμφέροντα τους με την αγωνία των Δημοτών για την πλατεία.

Για να τελειώνουμε λοιπόν μια και καλή με αυτές τις πρακτικές, σε ενημερώνω ότι η συνείδηση των πολιτών έχει ήδη καταγράψει την ανικανότητα της σημερινής Δημοτικής αρχής που εκπροσωπείς και ξέρει καλά ο Δημότης ότι ούτε κατάφερε, αλλά και ούτεπρόκειται να καταφέρει να λύσει το πρόβλημα της κακής λειτουργίας της μεγαλύτερης πλατείας του Δήμου του ως το τέλος της θητείας σας.

Τραγικά λοιπόν τα γεγονότα βίας στους δρόμους και τους καφενέδες της πόλης μας αλλά η δολοφονία της Δημοκρατίας είναι εγκληματική ενέργεια για τις προσδοκίες των πολιτών και τιμωρείται παραδειγματικά στις κάλπες.

Γιώργος Αποστολίδης

Ενεργός Πολίτης


http://eisodos17.blogspot.gr/

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας? Πατήστε εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου