Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Βράβευση εισαχθέντων 2011 από το Δήμο Παλλήνης




Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης βραβευθήκαν από τον Δήμο Παλλήνης οι μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια  Εκπαίδευση  με μια σεμνή αλλά όμορφη τελετή που διοργανώθηκε στο Μουσικό Πειραματικό Λύκειο Παλλήνης.
Την εκδήλωση άνοιξε το μουσικό σχήμα παραδοσιακών οργάνων του Μουσικού Λυκείου Παλλήνης με παραδοσιακά κάλαντα
Επιβραβεύοντας την πολυετή προσπάθεια, την εργατικότητα και την επιμονή των παιδιών ο Δήμαρχος Παλλήνης Αθανάσιος Ζούτσος απένειμε αναμνηστικούς επαίνους στα παιδιά υπό το ήχο των χειροκροτημάτων και των επευφημιών των συγγενών ,των καθηγητών και των συμμαθητών τους .
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Παλλήνης συνεχάρη τους μαθητές  για το αίσιο αποτέλεσμα σ΄ αυτόν τον σημαντικό αγώνα που κατέβαλαν και ευχήθηκε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον ενώ δε παρέλειψε να απονείμει τα εύσημα σε όλους τους Παράγοντες της Εκπαιδευτικής Διαδικασίας , Εκπαιδευτικούς και γονείς,  οι οποίοι στήριξαν και στηρίζουν αμείωτα κάθε προσπάθεια των παιδιών

Τονίζοντας την σπουδαιότητα του να τιμούνται τα νιάτα ο Δήμαρχος Παλλήνης επισήμανε πως παρά τις αντιξοότητες που έχουν φέρει  οι νέες διαμορφωμένες συνθήκες η Παιδεία και η προσφορά στους νέους ανθρώπους αποτελούν θέματα πρώτης προτεραιότητας για την Δημοτική Αρχή.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τιμώντας την Νέα Γενιά και το «Μέλλον» του τόπου Βουλευτές, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος το Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή εκδήλωση βράβευσης των εισαχθέντων μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση  είχε έναν βαθύτερο συμβολισμό καθώς είναι η πρώτη εκδήλωση απονομής τιμής στην Εκπαιδευτική Κοινότητα του Ενιαίου Καλλικρατικού Δήμου Παλλήνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου