Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Αποκριάτικο πάρτι στην… εξοχή στον Λόφο Παλλήνης


Το χορευτικό του συλλόγου έδωσε… ρεσιτάλ! Καταπληκτικά τα παιδιά, χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια και έκλεψαν… την παράσταση!!!

Αποκριάτικο πάρτι και εξοχή, τι καλύτερος συνδυασμός… Εξαιρετική η πρωτοβουλία του συλλόγου του «Λόφου Παλλήνης» να διοργανώσει τον αποκριάτικο χορό του στην παιδική χαρά της περιοχής.

Η οργάνωση από την πρόεδρο κυρία Μαρία Λεβειδιώτη και όλα τα μέλη του συλλόγου ήταν άψογη και σε συνδυασμό με τον καλό καιρό, όλα εξελίχθησαν τέλεια και το αποτέλεσμα ήταν… μαγικό!

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την προσπάθεια. Μασκαρεμένοι μικροί και μεγάλοι, πέρασαν λίγες ευχάριστες ώρες σε ένα πάρτι που θα μείνει… αξέχαστο!

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στο χορευτικό του συλλόγου, που αποτελούνταν απόπαιδάκια! Έλαμψαν οι μικροί και οι μικρές, χορεύοντας δημοτικά τραγούδια! Ήταν πραγματικά μαγικές οι στιγμές, πολλά μπράβο τους!!! Τα κινητά και οι βιντεοκάμερες έπεισαν δουλειά εκείνα τα λεπτά με τους μικρούς να αποσπούν ένα τεράστιο χειροκρότημα!!!

Καταπληκτικός ήταν και ο μπουφές, αλλά και το μουσικό πρόγραμμα!

Η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Μαρία Λεβειδιώτη είχε μια εξαιρετική ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη του και τους φίλους. Δέχτηκε μάλιστα αμέτρητα συγχαρητήρια για την προσπάθεια και ήταν λογικό, καθώς πράγματι επρόκειτο για μια όμορφη εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!



Αριστερά η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Μαρία Λεβειδιώτη, μαζί με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παλλήνης κύριο Παναγιώτη Μερτύρη. Δεξιά, ο γραμματέας του συλλόγου κύριος Νίκος Μπακαλάκης μαζί με την πρόεδρο του συλλόγου Μεσσηνίων Παλλήνης κυρία Καίτη Γκόνου. Δίπλα στον κύριο Μερτύρη, η γραμματέας του συλλόγου «Παλληνέας» κυρία Μαριάννα Κανάκη και αριστερά η Αντιπρόεδρος του ομίλου «Μπίμπας» και μέλος του συλλόγου Μεσσηνίων Παλλήνης, κυρία Μαριλένα Μανιουδάκη.

Με την παρουσία τους την εκδήλωση τίμησαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου, κύριος Παναγιώτης Μερτύρης, ο αντιδήμαρχος κύριος Καρκούλιας, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Μπουντουβάς, Σταματίου, Πράπα, Κωνσταντάς, ο σύμβουλος της ΔΕ Παλλήνης κ. Ζέρβας, αλλά και εκπρόσωποι άλλων συλλόγων της περιοχής, όπως η κυρίαΓκόνου από τους «Μεσσήνιους Παλλήνης», η κυρία Κανάκη από τον «Παλληνέα», ο κύριοςΜαραζιώτης από την «Μάριζα».


Αυτές είναι… αποκαλύψεις!!!


Η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Λεβειδιώτη με την έφορο του συλλόγου, Σπυριδούλα Μπόγρη.


Ο μπουφές ήταν καταπληκτικός! Αριστερά ο «επιμελητής» του, κύριος Νίκος Αδαμόπουλος και στο κέντρο ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου κύριος Φίλιππος Χριστοδουλόπουλος.


Γιώργος Λάιος, Παναγιώτης Μερτύρης, Μαριάννα Κανάκη, Καίτη Γκόνου.


Μερτύρης, Κανάκη, Μπουντουβάς, Γκόνου, Μανιουδάκη.


Ο καιρός βοήθησε στο να το ευχαριστηθούν τα παιδιά ακόμα περισσότερο…


Παιχνίδια…


Αυριανοί… πρωταθλητές!!!


Αριστερά ο Αντιδήμαρχος Παλλήνης κύριος Καρκούλίας, με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Σταματίου. Δεξιά η δημοτική σύμβουλος κυρία Πράπα με τον σύμβουλο της ΔΕ Παλλήνης κύριο Ζέρβα.

http://zwpallini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου