Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Πού είναι η βίλα των οργίων στην Παιανία;

 

Κοινό μυστικό μεταξύ πολιτών της Παιανίας αποτελεί το σημείο που βρίσκεται η βίλα των οργίων,την οποία μόλις ανοίγει ο καιρός επισκέπτονται δεκάδες ζευγάρια!

Το θέμα έχει κατά καιρούς κάνει τον… γύρο του διαδικτύου χωρίς όμως ουδέποτε κάποιος να έχει αναφέρει πού ακριβώς βρίσκεται η συγκεκριμένη βίλα, παρά μόνον έτσι αόριστα «κάπου στην Παιανία».

Το notioanatolika.gr αποκαλύπτει σήμερα ότι η συγκεκριμένη έπαυλη βρίσκεται πολύ κοντά στο νεκροταφείο της Παιανίας. Ο δρόμος που οδηγεί σε αυτήν είναι αρκετά ερημικός και τα βράδια πολύ δύσκολα κάποιος θα βρεθεί εκεί αν δεν έχει συγκεκριμένο λόγο.

Σημειωτέον ότι ο συγκεκριμένος δρόμος από τον οποίο πρέπει να περάσει κάποιος για να καταλήξει στη βίλα οδηγεί στο Σπήλαιο Κουτούκι της Παιανίας – στη Σπηλιά όπως το αποκαλούν οι παλιοί Παιανιώτες – το οποίο βέβαια είναι κλειστό με αποτέλεσμα η κίνηση να περιορίζεται μόνο σε αυτούς που μένουν στην περιοχή. Βρίσκεται στους πρόποδες της ανατολικής πλευράς του Υμηττού και η θέα από το σημείο της βίλας είναι εξαιρετική αν και τα ζευγάρια που την επισκέπτονται λίγο ενδιαφέρονται γι” αυτήν!

Ο ιδιοκτήτης της είναι άνθρωπος που εδώ και χρόνια ασχολείται με τέτοιου είδους διασκεδάσεις αλλά δεν είναι γνωστός στον πολύ κόσμο αφού φροντίζει να διατηρεί την ανωνυμία του και να διαλέγει με ιδιαίτερη προσοχή τα υποψήφια για τις ώρες ακολασίας ζευγάρια.

Κάτοικοι της περιοχής πάντως που ρωτήθηκαν σχετικά από το notioanatolika.gr αναφέρουν ότι ουδέποτε ενοχλήθηκαν από όσους «επισκέπτονται» το συγκεκριμένο σπίτι το οποίο είναι τόσο καλά προφυλαγμένο ώστε να μην είναι δυνατή η οπτική επαφή οιουδήποτε με κάποιο έστω σημείο του.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύεται μπορείτε να δείτε την ευρύτερη περιοχή – και πόσο κοντά στην πόλη της Παιανίας είναι – στην οποία βρίσκεται η βίλα που έχει κάνει τη φαντασία πολλών να… τρέχει με ιλιγγιώδεις ταχύτητες!

http://zwpallini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου