Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ένας 32χρονος στο «τιμόνι» της μείζονος αντιπολίτευσης Μαρκοπούλου


Ομόφωνη υπήρξε η απόφαση για τον ορισμό του 32χρονου δημοτικού συμβούλου της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης Λεωνίδα Μπέη ως επικεφαλής του συνδυασμού «Ανθρώπινη Πόλη – Λύσεις ζωής» στον Δήμο Μαρκόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr η σχετική απόφαση ελήφθη σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου έστω κι αν ανακοινώθηκε μόλις την Τετάρτη.

Ο κ. Μπέης αναλαμβάνει ως... διάδοχος της Παναγιώτας Κατσίκη η οποία πριν από περίπου ένα χρόνο είχε αναλάβει τα ηνία της παράταξης μετά την ανεξαρτητοποίηση του μέχρι τότε επικεφαλής Γιάννη Πολίτη ο οποίος με τη σειρά του είχε αναλάβει λίγες ημέρες μετά την ήττα της παράταξης στις δημοτικές εκλογές του 2010 και την παραίτηση του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Σουρμπάτη.

Στην τοποθέτησή του ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης συμφώνησαν και οι έξι δημοτικοί σύμβουλοι δηλαδή εκτός της Παναγιώτης Κατσίκη, με αλφαβητική σειρά, οι Νικήτας Λέκκας, Αθηνά Μπέη, Παναγιώτης Σουλιώτης, Σπύρος Στάθης και Κατερίνα Χασιώτη.

Ποιος είναι

Ο Λεωνίδας Ι. Μπέης γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στο Μαρκόπουλο Αττικής. Το 1999 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Μαρκοπούλου.

Είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π. με μεταπτυχιακό στον Βιοκλιματικό Σχεδιασμό Κτιρίων (MSc in SED) Architectural Association School of Architecture του Λονδίνου.

Είναι συνιδρυτής του διεθνούς γραφείου Συμβούλων Βιοκλιματικού Σχεδιασμού SAA-i (Sustainable Architecture Advisors international) με έδρα το Λονδίνο. Έχει τη διεύθυνση των αρχιτεκτονικών μελετών στο αρχιτεκτονικό - τεχνικό γραφείο Μπέης & Συνεργάτες στο Μαρκόπουλο.

Η πρώτη δήλωση

Στην πρώτη δήλωσή του μετά τον ορισμό του στη θέση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ο κ. Μπέης ανέφερε στο notioanatolika.gr: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας για την ομόφωνη απόφασή τους και την κ. Παναγιώτα Κατσίκη που ήταν μέχρι σήμερα επικεφαλής και με την οποία είχαμε άψογη συνεργασία. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω την απόφασή τους και θα τους εκπροσωπήσω επάξια όπου χρειαστεί».

http://www.notioanatolika.gr


Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας? Πατήστε εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου