Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής την Τετάρτη 10.4.2013




ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Καλείστε σε δημόσια συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα επί της οδού Ιθάκης 12, την 10η ΑΠΡΙΛΙΟΥ, του έτους 2013, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 15:00, για να συσκεφθούμε και να αποφασίσουμε επί των παρακάτω θεμάτων:

1. Λήψη απόφασης για ανάθεση της Ηλεκτρομηχανολογικής Μελέτης του κτιρίου των Διοικητικών, Κοινωνικών και Πολιτιστικών λειτουργιών όπισθεν της πλατείας Ηρώων, Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας.

2. Λήψη απόφασης για ανάθεση της Στατικής Μελέτης του κτιρίου των Διοικητικών, Κοινωνικών και Πολιτιστικών λειτουργιών όπισθεν της πλατείας Ηρώων, Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας.

3. Λήψη απόφασης για ανάθεση της Αρχιτεκτονικής Μελέτης του κτιρίου των Διοικητικών, Κοινωνικών και Πολιτιστικών λειτουργιών όπισθεν της πλατείας Ηρώων, Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας.

4. Λήψη απόφασης για έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού και ανάθεση του έργου με τίτλο: « Κατασκευή Τοίχου Αντιστήριξης στην οδό Ανδρονίκου Δ.Ε. Γέρακα», αρ. μελ. 01/2013.

5. Λήψη απόφασης για ψήφιση δαπανών ΠΟΕ.

6. Λήψη απόφασης για έκδοση εντάλματος προπληρωμής για παράβολο άδειας Δημοτικών Ιατρείων Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης.

7. Λήψη απόφασης περί καταβολής αποζημίωσης στους κ. κ. Δημόπουλο Σταύρο και Μαριάννα Δημοπούλου.

8. Λήψη απόφασης για αμοιβή πληρεξούσιου δικηγόρου κ. ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓ. ΟΡΦΑΝΟΥ.

9. Λήψη απόφασης για αμοιβή πληρεξούσιου δικηγόρου κ. ΤΣΙΑΝΤΗ Ε. ΕΙΡΗΝΗΣ.

10. Λήψη απόφασης για αποδοχή δωρεάς από τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΕ, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

11. Λήψη απόφασης για ψήφιση δαπανών

Γέρακας, 05-04-2013

Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος Ζούτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου