Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΠΑΛΛΗΝΗ: «Αντί να σιωπάτε, έχετε το θράσος και να κρίνετε»


Ο κύριος Παναγιώτης Μερτύρης εξαπέλυσε χθες επίθεση σε Ζούτσο-Καρκούλια στο δημοτικό συμβούλιο… Η φωτογραφία είναι από το http://pallinipress.blogspot.gr/


Με αφορμή το άρθρο-απάντηση του προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Παλλήνης, κύριου Δημήτρη Καρκούλια, στην ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων, όπου σε αυτό γινόταν και αναφορά στην μη εποικοδομητική στάση της αντιπολίτευσης στο ζήτημα, ο επικεφαλής της μείζονα, κύριος Παναγιώτης Μερτύρης, ανέβασε αρκετά τους τόνους στο χθεσινό (9/4) δημοτικό συμβούλιο…
Απαντώντας στον κύριο Καρκούλια, αλλά απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο Παλλήνης, κύριο Ζούτσο, ανέφερε:
«Δώσατε μια απάντησε κύριε Καρκούλια και περιπλέξατε την αντιπολίτευση. Θα πρέπει κάποιοι εδώ μέσα να μάθουν τις λέξεις πολιτικός, πολιτισμός και πολιτική αξιοπρέπεια.
Η αντιπολίτευση μέχρι στιγμής, στο συγκεκριμένο ζήτημα που έχει προκύψει με την πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή, έχει φερθεί με πολύ υπευθυνότητα και σοβαρότητα.
Έχει κάνει τις ενέργειες που πρέπει να κάνει απέναντι στην δικαιοσύνη και δεν χρειάζεται τέτοιου είδους κριτική από εσάς.
Αποτελεί πολιτικό θράσος αυτό που κάνετε διότι για την συγκεκριμένη περίπτωση, είστε αποκλειστικοί υπεύθυνοι εσείς.
Μήπως μέσα στους «ουσιαστικούς αντιπολιτευτικούς λόγους», στους οποίους αναφερόσασταν στο άρθρο σας, συμπεριλαμβάνετε το ότι: δεν είχατε στον έλεγχο που έγινε για την πρωτοβάθμια επιτροπή προσφορές των έργων, συμβάσεις, τεχνικές εκθέσεις, βιβλίο εσόδων – εξόδων;
Για όλα αυτά φυσικά και είστε εσείς υπεύθυνοι και αντί να σιωπάτε, έχετε και το θράσος να κρίνετε τώρα την αντιπολίτευση.
Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτού του είδους την πολιτική γιατί να ξέρετε κύριε Δήμαρχε,εκτός από έργα, είμαστε υποχρεωμένοι να δημιουργήσουμε και ενεργούς πολίτες και να μπορέσουμε στην τοπική αυτοδιοίκηση που έχει τόσο απαξιωθεί να προσελκύσουμε ανθρώπους ικανούς και άξιους για να προσφέρουν στον τόπο μας.
Το μόνο που θα καταφέρουμε με αυτού του είδους τις τοποθετήσεις σε άρθρα, είναι να μας βρίσκουν στον δρόμο και να μας φτύνουν.
Εμείς δεν θα συμβάλουμε σε αυτή την απαξίωση της τοπικής αυτοδιοίκησης»…
Η απάντηση του κυρίου Καρκούλια ήταν: «Εμείς προβάλαμε πρώτοι το θέμα και το πήγαμε στην δικαιοσύνη. Γιατί μας κατηγορείτε; Εσείς το εκμεταλλεύεστε και κάνετε αντιπολίτευση. Εμείς το παραπέμψαμε στην δικαιοσύνη και θα αποφασίσει εκείνη. Έχουμε να κάνουμε με παιδιά, μην εκμεταλλευόμαστε αυτό το κομμάτι».
Ο Δήμαρχος, κύριος Αθανάσιος Ζούτσος, είπε με την σειρά του, δείχνοντας πως μάλλον… δεν υιοθετούσε τις θέσεις του κυρίου Καρκούλια: «Εκφράζουν προσωπικές απόψεις του καθενός τα όσα αναρτώνται στο διαδίκτυο»…
Τον λόγο πήρε ξανά σε εκείνο το σημείο ο κύριος Παναγιώτης Μερτύρης και ολοκλήρωσε την συζήτηση λέγοντας: «Εγώ δεν θα ακολουθήσω αυτόν τον κατήφορο, γιατί με αυτά που λέτε κύριε Καρκούλια αισθάνομαι… Ηρώδης! Με κάλυψε απόλυτα ο Δήμαρχος με την απάντησή του»!..
http://zwpallini.gr

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας? Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου