Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Κορωπί: Η πεζοδρόμηση ανάβει, πάλι, φωτιές!


Ευθεία επίθεση κατά του δημάρχου Κορωπίου Δημήτρη Κιούση εξαπέλυσε η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Αναγέννηση» με αφορμή τα όσα αυτός υποστήριξε σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης σχετικά με την πεζοδρόμηση της Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η «Αναγέννηση» «μείναμε πραγματικά όλοι άφωνοι στη Δημοτικό Συμβούλιο, ακούγοντας τον κο Κιούση, να προσπαθεί να στηρίξει τη Νέα Κυκλοφοριακή Μελέτη του Δήμου λέγοντας: «η μονοδρόμηση είναι ένα ενδιάμεσο στάδιο, ένα μεσοπρόθεσμο σύστημα εξυπηρέτησης με απώτερο στόχο και πεζοδρόμηση!!!». Και μείναμε όλοι άφωνοι διότι, ο κος Κιούσης ήταν προεκλογικά ο μεγαλύτερος πολέμιος – ο ανυποχώρητος εχθρός του ΦΕΚ που έφτιαξε η Αναγέννηση».


Πάντως ενώ μέχρι τώρα δεν υπάρχει αντίδραση σχετικά με την οξύτατη ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης του Κορωπίου, κύκλοι της δημοτικής αρχής υπενθύμισαν προς κάθε κατεύθυνση ότι η ο κ. Κιούσης ακόμη από το 2007 είχε επισημάνει πως η πεζοδρόμηση της βασικής οδικής αρτυηρίας της πόλης δεν μπορούσε να γίνει με βάση τη μελέτη που είχε υιοθετήσει η τότε δημοτική αρχή υπό τον Θ. Αθανασόπουλο.


Μάλιστα προς επίρρωση της άποψης αυτής διέρρευσε και το έγγραφο το οποίο παρουσιάζει σήμερα τοno tioanatolika.gr.


Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση της «Αναγέννησης»:


Διαβάστε εδώ ολόκληρη την επιστολή της τότε αντιπολίτευσης και νυν δημοτικής αρχής του κ. Κιούση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου