Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

«Έκρηξη» Φιλίππου κατά Χριστοφάκη!


Η επιστολή που απέστειλε στον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σαρωνικού Χριστίνα Χριστοφάκη, με την οποία αναφέρεται στο θέμα του συντελεστή δόμησης στην παραλία του Πεύκου στο Λαγονήσι, ο οποίος τελικά δεν δόθηκε, προκάλεσε τη θυελλώδη αντίδραση και του δημάρχου Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου.

Αυτό που αποδεικνύεται ότι ενόχλησε περισσότερο τον κ. Φιλίππου είναι η... επισήμανση της κ. Χριστοφάκη ότι μετά την απόσυρση της εν λόγω διάταξης «θα συνεχιστεί η αυθαιρεσία και η καταχρηστική κατοχή ακινήτου του δημοσίου από τον Δήμαρχο Σαρωνικού κ. Πέτρο Φιλίππου που έχει επανειλημμένα καταδικαστεί από τη δικαιοσύνη γι' αυτό τον λόγο»!

Ο κ. Φιλίππου υπενθυμίζει ότι «όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζεται μαζί με τους πολίτες για ελεύθερες παραλίες και ότι έχει αθωωθεί σε όλες τις αγωγές και τις μηνύσεις που έχει υποστεί από τον κ. Μαντωνανάκη, οι οποίες υπερβαίνουν σε αριθμό τις 25».

Παράλληλα ο δήμαρχος εξαπολύει μύδρους κατά της κ. Χριστοφάκη υπογραμμίζοντας ότι αυτή «τάσσεται με σαφήνεια και χωρίς κανέναν ενδοιασμό υπέρ του να δοθεί συντελεστής δόμησης στην παραλία Πεύκο, για άλλη μια φορά δηλαδή προασπίζεται τα συμφέροντα του Grand Resort, όπου συνηθίζει να περνά τις καλοκαιρινές της διακοπές, ενώ συγχρόνως υποστηρίζει τη λεγόμενη «Ριβιέρα», ήτοι το ξεπούλημα και την τσιμεντοποίηση των ακτών».

Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Σαρωνικού:

Διαβάστε επίσης: Η... ανεξήγητη επίθεση Χριστοφάκη κατά Βλάχου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου