Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΠΑΛΛΗΝΗ:Γιώργος Λάιος: Τελικά δε ζω στο Παρίσι αλλά στο δήμο Παλλήνης [Φωτογραφίες]

Εικόνες ντροπής και πλήρους εγκατάλειψης στη Κεντρική πλατεία του Γέρακα

 

Για κάποια στιγμή νόμισα πως ΖΩ στο Παρίσι. Αιτία, γνωστή εφημερίδα πολιτιστικού συλλόγου του δήμου μας και το άρθρο για το τι έχει κάνει η δημοτική αρχή τα 2 χρόνια της θητείας της.

Το όνειρο που ζούσα το διέκοψε η φωνή μιας μητέρας “Φύγε, φύγε από εκεί είναι πολύ βρώμικα δεν θα στο ξαναπώ”. Αυτό ήταν ζούσα πάλι στην πραγματικότητα.

Ένα μικρό κοριτσάκι προσπαθούσε να βάλει το χεράκι του μέσα στο συντριβάνι και να πιάσει το νερό, κίνηση συνηθισμένη για μικρά παιδιά.

Η μητέρα του σηκώθηκε από το παγκάκι όπου απολάμβανε τον ήλιο και το περιοδικό της και φωνάζοντας τα παραπάνω απομάκρυνε το παιδί της από το συντριβάνι αδιαφορώντας για το κλάμα του.

Πλησίασα το συντριβάνι και το θέαμα ήταν απογοητευτικό…. Η μούχλα η βρωμιά τα άδεια μπουκάλια και κάθε λογής αντικείμενο “στόλιζαν” το συντριβάνι.

Τελικά είχε δίκιο η μαμά …. Το βλέμμα μου έπεσε στο ακούρευτο και βρώμικο γκαζόν, στα κουβαδάκια τα οποία ήταν ξεχειλισμένα από τα σκουπίδια, σε κάτι καφάσια φρούτων και σε άλλα πολλά. Αναρωτήθηκα πόσο καιρό έχουν να περάσουν από την πλατεία τα συνεργεία καθαρισμού του δήμου μας.

Έβγαλα το κινητό μου και άρχισα να βγάζω φωτογραφίες, για να τις δείτε διότι κάποιοι προσπαθούν να σας προβάλλουν μόνο αυτά που πρέπει κατά την άποψή τους να μαθαίνετε. Επιλεκτική πληροφόρηση δηλαδή..

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΖΩ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.

Γιώργος Λάιος
Δημότης Παλλήνης

Το Παλλήνη Press θα πηγαίνει καθημερινά στη κεντρική πλατεία του Γέρακα έως ότου καθαριστεί το συντριβάνι αλλά και ολόκληρη η πλατεία, και να είστε σίγουροι πως θα δημοσιοποιήσουμε και φωτογραφίες.


 



http://pallinipress.blogspot.gr

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας? Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου