Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Νέα Τροπή Στην Υπόθεση Της Δολοφονίας Της 23χρονης Στη Νέα Μάκρη. «Έκανα έρωτα με τον Στεφανάκη, το κατέγραψε σε βίντεο και με απειλούσε» λέει η αδερφή της


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπλάχα μετά την απολογία της αδερφής της για τη σχέση της με τον χρυσαυγίτη Βαγγέλη Στεφανάκη.

Η 32χρονη αδερφή της Φαίης στην απολογία της στον ανακριτή παραδέχτηκε ότι είχε...
συνάψει ερωτική σχέση με τον Στεφανάκη και ότι του παρείχε κάλυψη μετά το τραγικό συμβάν, επειδή εκείνος την απειλούσε πως θα κάνει κακό, σε αυτή και την οικογένειά της.

«Είχαμε κάνει έρωτα μια φορά, το είχε καταγράψει και απειλούσε ότι θα το έδειχνε στην οικογένειά μου και στον σύζυγό μου και ότι θα το έβγαζε στο Ίντερνετ».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το «Το Έθνος της Κυριακής», ο πατέρας του Στεφανάκη στην κατάθεσή του κάνει λόγο για τον επιθετικό χαρακτήρα του γιο του. «Ο γιος μου είναι ιδιαίτερα νευρικός και πολλές φορές έχει έρθει σε αντιπαράθεση με πολλούς. Πηγαίνει σε γυμναστήριο και κάνει κικ μπόξινγκ, ενώ παίρνει συμπληρώματα διατροφής σε σκόνη και χάπια. Δεν γνωρίζω αν είναι αναβολικά. Εμένα δεν με έχει χτυπήσει, αλλά έχει χτυπήσει δύο φορές την αδερφή του, η οποία μάλιστα είχε καλέσει την αστυνομία στο σπίτι».
πηγή

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας? Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου