Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΠΑΛΛΗΝΗ: Το σκληρό και απαίσιο πρόσωπο της Δημοτικής Αρχής Παλλήνης !!!



Άλλο ένα κατόρθωμα της διοίκησης του δήμου Παλλήνης. Παραμονή των εορτών του Πάσχα, όπου όλος ο κόσμος από το υστέρημά του βοηθάει τους ανέργους και όσους έχουν ανάγκη, ώστε να βρουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό, η ανάλγητη διοίκηση του δήμου Παλλήνης βρήκε την κατάλληλη στιγμή να δείξει το απαίσιο και σκληρό πρόσωπό της. Όλοι γνωρίζουμε το μικρό καφενεδάκι που βρίσκεται στις εργατικές κατοικίες 1, στην Πλατεία 1η Μάη, όπου ο κ. Ζούτσος βρήκε την ευκαιρία να βγάλει όλο του το μένος καταστρέφοντας το προστατευτικό νάιλον επί της πρασιάς, με την δικαιολογία ότι καταλαμβάνει χώρο που δεν του ανήκει, κρύβοντας όμως την πραγματική αιτία που δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης επιχείρησης απλά δεν είναι ψηφοφόροι του.
Βέβαια την ίδια στιγμή «ξεχνάει» ότι παραμένουν στη θέση τους πολυτελείς κατασκευές κάποιων καφετεριών και καταστημάτων, τα οποία δεν τολμά ούτε καν να ακουμπήσει. Την προηγούμενη Παρασκευή ολοκλήρωσε τη «γενναία» πράξη του, στέλνοντας στο μικρό καφενεδάκι δικαστικό επιμελητή. Παρουσία μιας ομάδας 5 ατόμων, και ο οποίος διέταξε την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης να αδειάσει την τσάντα της παίρνοντας μόνο τα προσωπικά της αντικείμενα και να φύγει κακήν κακώς από το μαγαζί της.
Σε μια περίοδο που πολλά καταστήματα κλείνουν και πολλά άλλα προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα, ο δήμος μας δεν θέλει να μειώσει έστω στο ελάχιστο δυνατό, τα μισθώματα του καταστημάτων, ενώ επιπλέον αναγκάζει τους μισθωτές να επιβαρυνθούν με δικαστικά έξοδα για να διεκδικήσουν μειώσεις στα μισθώματά τους.
Για να ξέρουν οι συμπολίτες μας για το τι ακριβώς μιλάμε, η συγκεκριμένη οικογένεια έχει πληγεί άγρια τα τελευταία χρόνια από την ανεργία, ενώ ο πατέρας και αρχηγός της οικογένειας ξενιτεύτηκε ως εργάτης στη μακρινή Αυστραλία για να εξασφαλίσει τα προς το ζην της οικογένειάς του. Σε αυτή την οικογένεια και σε αυτή τη μόνη γυναίκα με τα δύο ανήλικα παιδιά της επέβαλε το νόμο το ισχυρού η Δημοτική Αρχή και τους πέταξε στο δρόμο !
Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ είναι πολλή λίγη μπροστά στην αποτρόπαια πράξη τους !!



πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση

πηγή Εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου