Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Μεγάλος κίνδυνος στην Κάντζα Παλλήνης...


ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ-ΠΡΟΑΣΤΕΙΑΚΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ-ΚΑΝΤΖΑΣ

Από την έναρξη λειτουργίας του συγκεκριμένου σταθμού, έχουμε διαμαρτυρηθεί για τον κυκλοφοριακό φόρτο και την έλλειψη χώρου στάθμευσης για ΙΧ.
Η οικονομική κρίση επέτεινε το πρόβλημα, με αποτέλεσμα τα ΙΧ να παρκάρουν δεξιά και αριστερά σε κάθε ρεύμα της συνδετήριου οδού, ακόμη και επάνω στην κεντρική νησίδα που προορίζεται για την διάβαση πεζών.
Έχουμε καταγγείλει την κατάσταση και έχουμε δημοσιεύσει φωτό για ενημέρωση και της σημερινής διοίκησης του Δήμου μας, κάνοντας ταυτόχρονα πρόταση για εκμετάλλευση χώρου (πλησίον του σταθμού του παρακείμενου με την Αττική οδό οικοπέδου της πρώην Άλφα μπετόν), που κατά πληροφορίες ήταν ιδιοκτησία του Μετρό.Δυστυχώς όμως, πληροφορηθήκαμε ότι το εν λόγω οικόπεδο εκχωρήθηκε στην Εταιρία Διαχείρισης και Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας, που κατά πάσαν πιθανότητα περιμένει την σειρά του να εκποιηθεί σε κάποιο ‘επενδυτή’ για να αξιοποιηθεί ποικιλοτρόπως επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο την περιοχή.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι, η κατάσταση να γίνεται όλο και χειρότερη με ορατό πλέον τον κίνδυνο να γίνουν σοβαρά ατυχήματα με υλικές αλλά κυρίως ανθρώπινες απώλειες.


Κε Δήμαρχε,
Πρέπει το θέμα να συζητηθεί άμεσα στο Δημοτικό συμβούλιο με τεκμηριωμένες προτάσεις και απόψεις τοπικών φορέων και Δημοτών. Η κατάσταση δεν εξωραΐζεται με υποσχέσεις αλλά με δραστικές λύσεις.!
Πρέπει η βιώσιμη κινητικότητα των δημοτών να υπολογισθεί πάνω απ όλα.
http://oikologiapallinis.blogspot.gr

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας? Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου