Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ενημέρωση για τα εμβόλια των παιδιών στην Παλλήνη


Με την συμμετοχή αρκετών κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στην Παλλήνη η  ενημερωτική εκδήλωση για την σπουδαιότητα των παιδικών εμβολιασμών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας και με την υποστήριξη της εταιρείας PFIZER ΕΛΛΑΣ.
Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν λεπτομερώς για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο αυτοί που δεν μπόρεσε να παραβρεθούν, έχουν την ευκαιρία με το 20λεπτο βίντεο στο τέλος του θέματος να δουν ένα σημαντικό μέρος της ομιλίας του Παιδίατρου – Νεογνολόγου, κ. Χάρη Αλεξανδράτου.
Το Δελτίο Τύπου του Δήμου:
Μια άκρως ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Παλλήνης την Τετάρτη 22 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Οινοποιείο Πέτρου», σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας και με την υποστήριξη της εταιρείας PFIZER ΕΛΛΑΣ.
Το θέμα της ενημερωτικής εκδήλωσης-συζήτησης ήταν «Η σπουδαιότητα των Παιδικών Εμβολιασμών – Οι απαραίτητοι εμβολιασμοί για το παιδί σας».
Η παρουσίαση-ενημέρωση έγινε από τον Ιατρό κ. Χάρη Αλεξανδράτο (Παιδίατρος – Νεογνολόγος).
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Ζούσος Αθανάσιος τονίζοντας το σημαντικό ρόλο που παίζουν τέτοιου είδους ενημερωτικές εκδηλώσεις στην Ιατρική Πρόληψη.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων του Δήμου Παλλήνης με στόχο την προώθηση ολοκληρωμένων Πολιτικών και Δράσεων στο πεδίο της Δημόσιας Υγείας.
Δείτε βίντεο από τον Δήμο με την ομιλία του Ιατρού κ. Χάρη Αλεξανδράτου:
http://zwpallini.gr

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας? Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου