Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Ανάσα κοινωνικής αλληλεγγύης στην Αρτέμιδα


Τα εγκαίνια των γραφείων της Κοινωνικής Υπηρεσίας, των Δημοτικών ιατρείων και του Κοινωνικού Παντοπωλείου πραγματοποιήθηκαν στην Αρτέμιδα από τον δήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδας Χρήστο Μάρκου.

«Εγκαινιάζουμε σήμερα τα νέα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου σε μια εποχή, που οι δεσμοί του κοινωνικού ιστού της χώρας κινδυνεύουν με κατάρρευση εξαιτίας των τριγμών, που προκαλεί η πρωτοφανής οικονομική κρίση, που βιώνουμε όλοι μας εδώ και 5 χρόνια αισθητά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μάρκου στον χαιρετισμό του κατά την τελετή εγκαινίων.

Παράλληλα έκανε λόγο για ουσιαστική αναβάθμιση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου «παρά τις δυσκολίες της καλλικρατικής συνένωσης , παρά τα γραφειοκρατικά εμπόδια του κρατικού μηχανισμού και παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε».

Ο δήμαρχος πρόσθεσε ότι πολύ σύντομα θα εγκαινιασθεί και ο κοινωνικός λαχανόκηπος.


Συγκεκριμένα εύσημα

Στο τέλος του χαιρετισμού του ο κ. Μάρκου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην συμβολή του αντιδημάρχου Θανάση Μαργέτη και της δημοτικής συμβούλου Αφροδίτης Μαργέτη στην ανάπτυξη δομών κοινωνικής πολιτικής του δήμου που εγκαινιάσθηκαν.

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Μεθενίτης, οι αντιδήμαρχοι Σπάτων – Αρτέμιδος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γ. Δημόπουλος και Γ. Σμέρος τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι και οι πρώην δήμαρχοι Αρτέμιδος Γ. Αλτιπαρμάκης, Β. Τυράκης και Γ. Αναγνωστόπουλος.

http://www.notioanatolika.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου