Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΠΑΛΛΗΝΗ: Για τον Δήμο μας


Βρισκόμαστε σε μία εποχή όπου οι στόχοι, οι πεποιθήσεις και τα τεχνάσματα του παρελθόντος δεν επαρκούν πλέον για να αντιμετωπιστούν οι αλλαγές που επηρεάζουν άμεσα και αρνητικά την καθημερινότητά μας.

Η σημερινή οικονομική κρίση, αποτέλεσμα των βραχυπρόθεσμων αναπτυξιακών αποφάσεων που παίρνονταν για το λαό χωρίς την ουσιαστική συμμετοχή του, ανοίγει την πύλη μιας νέας εποχής με περισσότερη έμφαση στην Τοπική Ανάπτυξη ως μοχλό προόδου και ευημερίας.

Παραμελήσαμε, όλοι μας, τις γειτονιές μας. Προστατέψαμε, όλοι μας, με λάθος τρόπο τα συμφέροντά μας και είναι καιρός να αντιληφθούμε ότι σε αυτό τον κόσμο και σε αυτή την εποχή, η τύχη όλων μας είναι συνυφασμένη με την τύχη του διπλανού μας.

Χρειαζόμαστε ένα καινούριο όραμα, σφυρηλατημένες αξίες και άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες.

Η πολιτική μου στάση είναι γνωστή όπως και η αγάπη για τον τόπο μου.

Αξίζουμε μία καλύτερη καθημερινότητα και μια πιο ευέλικτη και αποδοτική διοίκηση που θα μπορεί να αντιλαμβάνεται τις προκλήσεις των καιρών και να αποφασίζει με λογική, σθένος και φροντίδα για το μέλλον μας.

Μία διοίκηση συνενωτική που θα αμβλύνει τις διαφορές, θα προβάλλει τη μοναδικότητα της γειτονιάς μας και θα μας κινητοποιεί να σκεφτόμαστε και να δρούμε διαφορετικά.

Χαιρετίζω την απόφαση του Κώστα Μπάκα να δημιουργήσει ένα συμμαχικό και ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο με νέους ανθρώπους, ώστε Όλοι Μαζί να βάλουμε ένα τέλος στην εσωστρέφεια του παρελθόντος και να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου μας.

Στηρίζω τον Κώστα Μπάκα διότι έχει όραμα για τον δήμο, διαθέτει ήθος, λαμπρή επιστημονική κατάρτιση και εξαιρετικά επιτυχημένη αυτοδιοικητική πορεία που έχει αναγνωριστεί από όλους.

Πιστεύω στο όραμά του και την ικανότητά του να εμφυσάει τη δύναμη της συνεργασίας, της συνένωσης και της ομαδικότητας.

Η νέα εποχή είναι εδώ και χρειάζεται τόλμη, ζήλο και αρετή. Είμαστε απογοητευμένοι με τα όσα συμβαίνουν και προβληματισμένοι με το τι θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον.

Ας δώσουμε την ευκαιρία σε άτομα που πιστεύουν στην συλλογικότητα των αποφάσεων, στην ομαδική δουλειά, στην ανεξαρτησία των υπηρεσιών ώστε να λειτουργήσει ο Δήμος αποτελεσματικά μέσα από μια χρηστή διοίκηση και όχι από μια κλειστή ομάδα συνεργατών, φίλων και αυλικών όπως λειτούργει η σημερινή διοίκηση.

Παλλήνη 16-3-2014 

Γιώργος Σηφομιχελάκης 
Κάτοικος Κάντζας 

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας? Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου