Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΚΟΡΩΠΙ : Καθαρισμός στο Κριεζή Αγ. Μαρίνας Κορωπίου με μήνυμα προς τον δήμαρχο


Τον καθαρισμό και τη συντήρηση του χώρου της παιδικής χαράς στο Κριεζή της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου, διοργανώνει ο Προοδευτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος της περιοχής, όπως κάθε χρόνο.

Ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της Κυριακής 23 Μαρτίου «με στόχο την αποτελεσματικότερη δυνατή χρήση του χώρου από τους συμπολίτες μας» όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα βέβαια ο Σύλλογος επαναφέρει ένα σοβαρότατο θέμα που έχει να κάνει με τη συνολικότερη αξιοποίηση της περιοχής και υπενθυμίζει τις ολοκληρωμένες, όπως τις χαρακτηρίζει, προτάσεις με στόχο την οριστική αναβάθμιση του χώρου.


Μάλιστα υπενθυμίζεται ο συνολικός σχεδιασμός έχει αποτυπωθεί σε μακέτα (φωτο) προ δεκαετίας περίπου, με γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο μπάσκετ, παιδική χαρά, καθιστικό χώρο για τις μεγαλύτερες ηλικίες, χώρους εκδηλώσεων κ.λπ..

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται υπογραμμίζεται η σχετική διαβεβαίωση του δημάρχου Κορωπίου Δημήτρη Κιούση «ότι υπάρχει τρόπος να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα, προκειμένου να επιλυθεί με τον προσφορότερο τρόπο το θέμα αυτό».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Είμαστε σε αναμονή των εξελίξεων και στα πλαίσια αυτά, ζητάμε από όλους τους συμπολίτες μας, την φυσική τους παρουσία για τον καθαρισμό και συντήρηση του χώρου, προκειμένου να είναι κατά το δυνατόν αξιοποιήσιμος»http://eisodos17.blogspot.gr/

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας? Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου