Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Παλλήνη: Στο πλευρό Μερτύρη – και επισήμως - ο Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης


«Θα στηρίξω τον αγώνα του Παναγιώτη Μερτύρη και καλώ όλους τους συμπολίτες μου να ενώσουμε τις δυνάμεις για την αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης, με βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες».

Με τη φράση αυτή ένα σημαίνον στέλεχος των αυτοδιοικητικών πραγμάτων του Δήμου Παλλήνης, ο Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης, τάσσεται στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Παλλήνης και επικεφαλής της παράταξης «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να ζεις» Παναγιώτη Μερτύρη.

Ο κ. Κουτσικούρης πλέκοντας το εγκώμιο του κ. Μερτύρη υποστηρίζει ότι «χωρίς την ξύλινη γλώσσα των συνήθων "πολιτευόμενων" μπορεί και πρέπει να ανατρέψει τις πελατειακές δομές και τις "προσωπικές πολιτικές" που έχουν ταλαιπωρήσει τον Δήμο μας τα τελευταία χρόνια».

Ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Ανθούσας υπογραμμίζει ότι πείσθηκε «μετά την ξεκάθαρη θέση του Παναγιώτη Μερτύρη και τις διακηρυγμένες αρχές του δημοτικού συνδυασμού του όπως διατυπώθηκαν στην πρόσφατη παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης, είναι ένα παράδειγμα για το πώς οι τοπικές κοινωνίες ενωμένες μπορούν να παράγουν αποτελέσματα για τους πολίτες τους».notioanatolika

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας? Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου